Monday, September 27, 2010

How I sold my house in 3 wks, so you can too!


The top FREE resources used. 
The top paid resources used.
I sold my house by owner in less than 3 weeks. 
We got what we wanted for it, buyer paid all closing costs. And we saved the 6% commission. 
Think you're up for it? 
I'm happy to share how I did it, so you can too!
This series includes a 5 Step process (links found below)
For introduction sake, here are a few key players I had sitting around in my house:
1. Computer
3. Sharpie markers
4. Sprayway glass cleaner, Disinfectant wipes, Swiffer dusters, paper towels
6. Plastic storage totes & garbage bags
7.Willingness to let go of what I don't need
8. TIME
Pin It

10 comments:

  1. Incredible Article it its truly instructive and inventive update us as often as possible with new upgrades. its was truly important. much obliged.  Heating and Air

    ReplyDelete
  2. The most inspiring stuff commonly is probably the most dull or boring concern. a single rooster may not be in the same woody plant strip very long, and also the pets within the pine is a kind of weight, always want to consult the next stars, the particular fowl because the plants are really hesitant to facial expression an equal beautiful places day by day. Properties for sale in Gozo

    ReplyDelete
  3. I needed to thank you for this incredible read!! I unquestionably adored each and every piece of it. I have you bookmarked your site to look at the new stuff you post. Baltimore Commercial Contractor

    ReplyDelete
  4. Just pure classic stuff from you here. I have never seen such a brilliantly written article in a long time. I am thankful to you that you produced this! Hope Mills NC Home Inspection

    ReplyDelete
  5. Fleece can be cleaned by any of the various strategies for floor covering cleaning. It's extremely flexible, and functions admirably with both wet and dry techniques. Fleece is effectively harmed by fades and soluble bases however.
    Carpet Cleaning in Brooklyn NY

    ReplyDelete
  6. portföyler ve uluslararası piyasalar hakkında tarafsız bilgi sunarak, dünya çapındaki yatırımcılar adına ve onlar adına kapsamlı deneyim sağlar. kuşadası samos feribot

    ReplyDelete
  7. Ankara bahçe duvarı yapımı Çevre Duvarı yapımın öncelikle temel düzgünlüğü göz önüne alınmalıdır.
    Çevre duvarı bahçenizin sınırlarını belirler ve daha çok dışarıdan gelecek doğal afet ve zararlarda sizleri korumaktadır.
    Beton Çevre duranın yanı sıra çelik kalıplarımız ile daha estetik bir görümün elde ederek daha düzgün iş çıkararak fazla bir maliyeti olamadan yapıyoruz ve size teslim ediyoruz.
    Çevre duvarı maliyetleri ve yapımı hakkında Web sitemizi inceleyip daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurumsal firma olarak hizmet vermekteyiz.
    Profesyonel ustalarımız ile ve yeni sistem çelik kalıplarımız ile daha düzgün bir iş için bizimle iletişime geçin.

    ReplyDelete
  8. Ankara desenli bahçe duvarı Firması olarak ÇELİK KALIP sistemlerimiz ile daha düzgün ve estetik  hazır desenli bahçe duvarı kalıplarımız ile hizmet sunmaktayız.
    Yaptığımız bahçe duvarında doğal taş duvar deseni, Düz desen, Kalıplarımız ile hizmet vermekteyiz.
    Firmamız olarak büyük ve metre karesi çok olan işlerinde istenilen logo ve desenleri yapmaktayız.
    Ayrıca yazı logo istenilen ölçülerde ve boylarda desenli bahçe duvarı yapılmaktadır.
    Ayrıca işçilik özen ve tecrübe isteyen bir ustalıktır her firmadan garantili işçilik bekleyin bizden bekleyin çünkü firmamız olarak yaptığımız işlerde garanti vermekteyiz.
    Ayrıca demir bağlama işlerinde sıradan bir düz işçi yapmamaktadır. Kendi firmamız bünyesinde çalışan maaşlı demirci ustalarımız mevcuttur.
    Bahçeler mekanları güzelleştiren, günün keşmekeşinden ve stresinden uzaklaştıran mekanlardır.
    Bu mekanların güvenliğini sağlamak, sınır belirlemek ve dışarıdaki hayatla azda olsa mesafe koyup, özel bir mekan hazırlamak için desenli bahçe duvarı ihtiyaç duymaktayız.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
 
Blogging tips